keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Unelmia ja sielunmessuja

Tämän kevään aikana on tullut pystytettyä ja purettua varsin paljon erilaisia messuosastoja Sastamalassa ja lähikaupungeissa. Me rakennettiin koululle messuseinät levyistä ja kertopuista, ja ne näkivät julkisuutta ensimmäisen kerran julkisuutta Tampereella rekrytorilla. Ja niistä saatiinkin varsin paljon kiitosta. Ne myös valmistuivat varsin nopeasti, aamulla saatiin käsky tehdä sellaiset, ja iltapäivällä ne olivat jo kovaa vauhtia matkalla Tampereelle. En itse ollut pystyttämässä niitä paikan päällä, mutta purkamisessa olin mukana.
Messusetti Tampereen rekrytorilla
 Sastamalan hyvinvointimessuilla oli kaikista eniten hommaa. Ensin perjantaina käytiin pystyttämässä pääesiintymislava, sekä laitettiin valaisukamat pystyyn. Lauantaina oltiin sitten Sadun kanssa hoitamassa valoajoa eri esiintyjille tarpeen mukaan. Messujen päättymisen jälkeen vuorossa oli tietenkin purku.
Kiitellyt seinät pystytettynä Sastamalan hyvinvointimessuilla

Näkymä valopöydän takaa Sastamalan hyvinvointimessuilla
 Tuoreimmat messut, jossa olin mukana, tapahtui viikonloppuna. Apulaisrehtori soitti mulle, ja pyysi että voisinko pystyttää ja purkaa messut Nokialla. Sehän oli sanomattakin selvää, että lähdin heti innostuneena mukaan. Kävin pitämässä palaverin apulaisrehtorin ja koulutusohjaajan kanssa, jossa selvisi, että mitä kaikkea messuille haluttiin. Alunperin suunnitteilla oli ottaa juuri ne kuuluisat kiitellyt seinät mukaan (ihan vaan sen takia, että niistä tykätään), mutta messuille lähti pystyttämään vain minä ja koulutusohjaaaja, joten käytännön vuoksi otettiin mukaan kuvassa näkyvä setti. Maanantaina käytiin tällä kertaa Anskun kanssa purkamassa se. Näistä messuista olin suhteellisen innostunut, sillä se, että apulaisrehtori halusi nimenomaan minut pystyttämään messut, osoitti että kenties olen tehnyt hyvää työtä! Ja tulipahan sitä puhuttua koulutusohjaajan kanssa, että minusta muodostuisi koulun messuvastaava. Saa nähdä, odotan innolla!
Koulumme osasto Nokian messuilla. Huomaa luovuus otsalaudan kehittelyssä

Yksinäinen messuosasto odottamassa purkua Nokian jäähallilla.
Tässä välissä on tullut myös pystytettyä mesusosasto Sastamalan messuille, josta voitin Nordean Jalmari-pehmolelun. Huikea otus. Myös Nokialle ajeltiin Sadun kanssa kaksistaan pystyttämään ja purkamaan rekrymessuille koulun osasto. Siellä pääsin oikein mikrofoniin esittelemään, että miten osasto on rakennettu. Ajoin myös silloin ensimmäistä kertaa koulun pakettiautolla. Aluksi se oli jännää, mutta ihan hyvin se siitä sitten lähti sujumaan. Tämä on muuten sinäänsä harvinainen blogiteksti mun tyyliin, sillä tästä ei löydy yhtään ainakaan ajateltua puujalkavitsiä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti